Вихованці закарпатського поліцейського привезли перемогу із Чемпіонату України з кікбоксингу

квітня 27 / 2021
Юні кікбоксери із Закарпаття, тренером яких є закарпатський поліцейський, привезли переможні кубки з Чемпіонату України.



Днями у Броварах пройшов Чемпіонат України з кікбоксингу серед юнаків та юніорів. Традиційно спортивний захід зібрав разом 1100 представників бойового мистецтва з різних куточків України.

До числа Закарпатської збірної команди увійшли і вихованці Спортивного клубу «Золотий Скорпіон». Їх тренером є начальник сектору міжнародного поліцейського співробітництва поліції Закарпаття Ігор Шимоняк. Вільний від роботи час поліцейський присвячує підготовці юних кікбоксерів.

Завдяки професійному підходу, бійці, яких тренує поліцейський, щороку демонструють відмінні результати та гідно представляють наш регіон на змаганнях різного масштабу.

Із Чемпіонату вихованці спортивного клубу, разом зі своїм тренером Ігорем Шимоняком, привезли золото та бронзу. Нагороди юні спортсмени вибороли у поєдинках із суперниками з різних куточків України.

«Для мене як тренера важливий не тільки результат наших спільних старань, а й сам процес підготовки спортсменів до змагань. Цього разу ми вкотре зуміли показати усім, що є гідними суперниками. Я пишаюся своїми вихованцями, які вміло володіють не тільки тілом, але й досконало вміють опановувати свій дух. Саме у цьому і є запорука успіху кожного представника бойового мистецтва», – наголосив Ігор Шимоняк.




Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Спорт


Залишити Коментар