В Ужгороді триває першість Ужгорода з плавання серед юнаків та дівчат

жовтня 18 / 2020
Першість Ужгорода з плавання серед юнаків та дівчат (2009, 2010, 2011, 2012, 2013 років народження та молодші) стартувала в басейні спорткомплексу "Буревісник".

На відкритті першості учасників привітали міський голова Богдан Андріїв, голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області Роберт Левицький.
Богдан Євстафійович подякував організаторам і тренерам за роботу, побажав учасникам змагань успіхів та позитивних емоцій від участі в турнірі, відзначив, що приємно, що попри складнощі юні спортсмени працюють над собою, вдосконалюють уміння, покращують свої результати. Також Богдан Андріїв повідомив, що завершується капітальний ремонт у басейні Класичної гімназії, вже зовсім скоро юні спортсмени зможуть займатися плаванням і там.

У змаганнях беруть участь команди ДЮСШ №1, СДЮШОР, спортивних клубів та спортивних товариств Ужгорода. Через карантинні обмеження змагання розділили на кілька частин-сесій (за роками народження). Серед вправ, в яких юні плавці демонструють свої вміння, – 50 м вільним стилем, брасом, на спині, батерфляєм та 100 м комплексним плаванням, а на завершення – естафета 4 х 50 вільним стилем mix (2 юнаки та 2 дівчини).

Змагання відбуваються за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар