"Минай" зіграв другу домашню гру

жовтня 17 / 2020
"Минай" заявив про свій рішучий настрій на стартових хвилинах, але тоді ж проявилася різниця в класі між командами. Господарі тримали м’яч, атакували, а забити могли гості. Данило Сікан ефектно замикав подачу з флангу, проте влучив у поперечину. Надалі передачі з флангу та глибини у напрямку Сікана стали візитівкою "Маріуполя" в цьому поєдинку. У "Миная" ж чіткості не було.

Гра перейшла на половину поля господарів і відбувалась там до перерви майже постійно. Топалов добре бив зі штрафного, його партнер закручував м’яча у ворота прямо від кутового прапорця, а Бондаренко акцентовано бив з меж штрафної площі після прострілу Кірюханцева. У "Миная" не було майже нічого: хтось не влучив по м’ячу під час метушні у володіннях Гальчука – ось і все надбання.

Другий тайм, як і перший, розпочався з активності господарів. Але тепер ця активність не була порожнім перекочуванням м’яча, а вилилась у цілком небезпечний момент. Данило Книш пройшов лівим флангом і, забравши м’яча під себе, пробив з прицілом під дальню стійку – повз ворота. Згодом на ударну позицію вийшов Шиндер (не забив), що змушувало нервувати Остапа Маркевича – ігрова перевага його команди не приносила дивідендів.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар