В Ужгороді нагородили переможців VIII Міжнародного турніру "Carpathia cup"

серпня 25 / 2020
В Ужгороді нагородили переможців VIII Міжнародного турніру "Carpathia cup"
В Ужгороді нагородили переможців VIII Міжнародного турніру "Carpathia cup", присвяченого 29-й річниці Незалежності України. Протягом чотирьох днів, 21-24 серпня, більш ніж пів сотні команд виборювали в обласному центрі Закарпаття нагороди міжнародного турніру з футболу ,,Carpathia Cup”. Змагалися спортсмени 2009-2013 років народження, серед учасників – закарпатські команди ФК "Говерла", ФК "Метеор", FC" Ungvar", FS "FSG-Ужгород", "Zinedine", "Минай", ФК Мункач, ФК "Сузір’я" (Свалява), ДЮСШ (Іршава), ФК "Фаворит" (Великий Березний), ДЮСШ (Дубове), ФК "Бронька" (Довге), ФСТ "Невицьке"). Завітали до Ужгорода й київські ДЮСШ-10 та ФК "Вигурівщина", чернівецькі ФК "Буковина", ФК "Спарта" та ФК "Глибока", житомирський ФК "Полісся". Гравці змагалися на полях стадіону “Авангард” та на штучних майданчиках ЗОШ №5 та у ЗОШ №12.

Сьогодні Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та заступник міського голови, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай вручили призерам дипломи, медалі та кубки. За результатами ігор визначили як кращих гравців окремо, так і команди (у п’яти вікових категоріях):

– 2009 р.н.: 1 місце – ФК «Мункач», 2 – «Говерла» (Ужгород), 3 – «Вигурівщина» (Київ);

– 2010 р.н.: 1 місце – ФК «Минай», 2 – «Сузір’я» (Свалява), 3 – «Zinedine»;

– 2011 р.н.: 1 місце – ФК «Ungvar», 2 – «Сузір’я» (Свалява), 3 – «Минай»;

– 2012 р.н.: 1 місце – футбольна школа «FSG Uzhgorod», 2 – ФК «Бронька» (с. Довге), 3 – «Zinedine»;

– 2013 р.н.: 1 місце – ФШ «FSG Uzhgorod», 2 місце – «Полісся Житомир», 3– ФК «Минай».

Богдан Євстафійович привітав юних футболістів із Днем Незалежності України, а також з успішною грою, додав, що незалежно від результату всі учасники – вже переможці, адже обрали спорт, подякував батькам, що сприяють розвитку дітей.

Змагання проводили ЗОБФ “За майбутнє покоління” та Асоціація футболу Ужгорода за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар