В Ужгороді стартував чемпіонат міста з футболу

серпня 19 / 2020
Сьогодні, 18 серпня, на стадіоні “Автомобіліст” відбувся перший матч першого туру чемпіонату Ужгорода з футболу сезону 2020 року. Турнір відновили після тривалої перерви, з чим гравців та уболівальників привітали міський голова Богдан Андріїв і заступник міського голови Василь Гомонай, який нещодавно очолив Асоціацію футболу Ужгорода.
В Ужгороді стартував чемпіонат міста з футболу

Ужгород має хорошу спортивну інфраструктуру, над розбудовою якоі? працювали останні роки, і зараз стадіони "Автомобіліст" та "Авангард" можуть прии?мати змагання найвищого рівня, сказав, зокрема, Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович побажав футболістам перемог та хорошої гри, уболівальникам – видовищних матчів.

Новий очільник футбольної асоціації міста Василь Гомонай відзначив, що радий, що вдалося відновити чемпіонат, подякував за підтримку та висловив сподівання, що турнір пройде на високому рівні.

Загалом у чемпіонаті Ужгорода з футболу беруть участь 7 команд: “Радванка”, “ЕКО”, “Вопак”, “Prevention”, “Турбогаз”, “Будівельник”, “КАБ”. Вони гратимуть між собою у два кола, закінчення чемпіонату планується на середину листопада за умови сприятливої епідемічної ситуації в місті.
В Ужгороді стартував чемпіонат міста з футболу

У стартовому поєдинку сьогодні зустрічалися команди “ЕКО” і “КАБ”, матч закінчився нічиєю – 3:3. Уже завтра на стадіоні “Авангард” гратимуть “Prevention” та “Турбогаз” (поле №2), у четвер, 20 серпня, на стадіоні "Автомобіліст" – “Вопак” та“Будівельник” . Початок матчів о 18.30.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар