У Великобичківській громаді до служби долучився ще один поліцейський офіцер громади!

жовтня 24 / 2024
У Великобичківській громаді до служби долучився ще один поліцейський офіцер громади!

Вчора, 23 жовтня, у селищі Великий Бичків заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус, начальник Рахівського РВП ГУНП Василь Негря, заступник начальника Рахівського РВП ГУНП Роман ШТЕЦЬ, перший заступник голови Вликобичківської селищної ради Дмитро Шімон, заступник голови Рахівської РВА-РДА Павло Басараба представили нового поліцейського офіцера Великобичківської громади Миколу Лакатиша.

Микола Лакатиш успішно завершив навчання в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», ініційованого Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України. Цей проєкт активно розвивається та вже показав свою ефективність на території Закарпаття.

Також в рамках цього проєкту Миколі було вручено ключі від нового автомобіля. Даний автомобіль призначений для оперативного реагування на виклики та швидкого пересування, зокрема в ситуаціях, пов'язаних із безпекою мешканців в громаді.

Новопризначеного офіцера привітали з початком служби та побажали йому успіхів у справі захисту і забезпечення порядку в громаді.

Разом будуємо безпечну та комфортну громаду для всіх її мешканців!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар