Польовий офіс міжнародної гуманітарної організації Help — Hilfe zur Selbsthilfe в Ужгороді

жовтня 21 / 2024


Польовий офіс міжнародної гуманітарної організації Help — Hilfe zur Selbsthilfe в Ужгороді відвідали заступник міського голови Михайло Маргіта, начальник управління економічного розвитку міста міської ради Василь Кап, начальниця відділу інвестицій та взаємодії з фондами і благодійними організаціями управління економічного розвитку міста Юліана Бокоч, заступниця директора департаменту соцполітики. Світлана Аділова. цей, відкрили громадський простір у Закарпатській області у квітні 2023 року.

На базі польового офісу на вулиці Олександра Фединця, 52 працює психопідтримуюча палата, яка проводить індивідуальні консультації, а також групові заняття з арт-терапії для дітей з інклюзією. Вже проведено 907 консультацій та 262 групових занять. Під час візиту посадовці мали можливість побачити, як відбуваються заняття із дітьми, а також, як пройти процес реєстрації на виплати людям, які потребують допомоги.

Довідка — Hilfe zur Selbsthilfe місії німецької гуманітарної організації, із 2021 року своєї діяльності в Україні. Основну увагу приділяємо допомозі внутрішньо переміщеним особам та людям, які постраждали від війни.

Керівник польового офісу Василь Панасенко поділився результатами поточних проектів, за які понад понад 449 домогосподарств отримали фінансову допомогу на оренду житла (люди з інвалідністю, багатодітні родини, прийомні сім’ї, батьки-одинаки), 312 осіб (новоприбулі ВПО та вразливі категорії) отримали. багатоцільову грошову допомогу, 18 перелокованих бізнесів отримали грантову допомогу по 3000 євро на обладнання та матеріали.

З питань програми щодо внутрішньо переміщених осіб можна звертатися на електронну пошту: infozahid@help-ukraine.org.ua




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар