На Закарпатті фінішував тренінг з питань справ та політики Європейського Союзу для державних службовців обласних військових адміністрацій

жовтня 11 / 2024
🎓 На Закарпатті фінішував тренінг з питань справ та політики Європейського Союзу для державних службовців обласних військових адміністрацій.

👉 Протягом п’яти днів 22 учасників та учасниць з різних регіонів країни знайомилися з особливостями функціонування європейської інституційної системи, європейськими механізмами фінансування й управління коштами.

📍Окрему увагу приділили посиленню транскордонного співробітництва з країнами Євросоюзу, а під час практичної частини тренінгу опанували навички написання проєктів для їх спільної реалізації з країнами-членами ЄС та за фінансової підтримки Євросоюзу.

🇺🇦🇷🇴 Навчання спільно організували Міністерство закордонних справ Румунії та Румунська агенція розвитку міжнародної співпраці за сприяння Офісу Віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції і Закарпатської ОВА.

☝️Юрій Гузинець - заступник голови Закарпатської ОВА сьогодні привітав державних службовців з успішним проходженням тренінгу, який допоміг їм підвищити знання у сфері європейських справ, транскордонного співробітництва, економічної політики ЄС та отримати цінний досвід на прикладі процесу європейської інтеграції Румунії.

🤝 Він подякував румунським партнерам та безпосередньо консулу Румунії в Солотвині Граціану-Флоріну Пирву, генеральній директорці Румунської агенції розвитку міжнародної співпраці Даніелі Добре за багаторічну ефективну співпрацю, незмінну підтримку України й українців в умовах війни та на шляху до повноправного членства нашої країни в ЄС.

✅ Під час офіційного закриття навчального курсу в Закарпатській ОВА підбили підсумки тренінгу. Учасникам та учасницям вручили сертифікати про його успішне проходження.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар