Василь Дем’янчук: «Війна завершиться і ми повинні бути готовими до туристичного буму…»

жовтня 04 / 2024
Василь Дем’янчук: «Війна завершиться і ми повинні бути готовими до туристичного буму…»

☝️ Другий день Міжнародного економічно-туристичного форуму Закарпаття: туризм - важлива складова економіки України. Участь у дискусії взяв заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук, заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо, керівники профільних управлінь, підприємці, представники вітчизняних і міжнародних туристичних компаній, обласні депутати.
👌 Василь Дем’янчук звернув увагу учасників цього поважного зібрання на необхідності розвитку туристичної галузі, як важливої складової економіки Закарпаття.
👉 «Побутує думка, що у війні переможе той, у кого виявиться сильнішим тил, - під час виступу на Форумі заявив заступник голови обласної ради Василь Дем’янчук. – Ми повинні докласти максимум зусиль, робити можливе і неможливе, щоб економіка працювала, зростала і допомагала нашій армії у боротьбі з ворогом. У цьому випадку люди матимуть роботу, бізнес розвиватиметься, а бюджет отримуватиме податки, які так вкрай потрібні зараз».
👉 За словами Василя Дем’янчука, Закарпаття має значний потенціал у сфері туризму. «Унікальний клімат, який дозволяє у нас успішно розвивати сільське господарство - вирощувати фрукти та овочі, разом із запасами мінеральних та термальних вод, цілющим повітрям, гірськими річками та неймовірними красотами робить Закарпаття вкрай привабливим для розвитку туризму та інвестицій, - відзначив заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук. – Особлива увага розвитку гірськолижного, бальнеологічного, гастрономічного та медичного туризму, створення нових місць для розміщення туристів. Війна завершиться і ми повинні бути готовими до туристичного буму. Інтерес до нашої країни у світі величезний і ми повинні задовільнити усі бажання як внутрішніх, так і європейських туристів. Всі разом працюємо на Перемогу, розвитком економіки , зокрема туризму збільшує наші надходження в бюджет тим самим покращує нашу обороноздатність».
👉 Заступник голови обласної ради Василь Дем’янчук закликав бізнес інвестувати в закарпатський туризм вже зараз. Зі свого боку, пообіцяв максимальне сприяння та допомогу з боку обласної ради та усього депутатського корпусу.
👉 Учасники форуму мали можливість ознайомилися на ярмарці з продукцією закарпатських виробників меду, сиру, вина та інших крафтових продуктів, які також експортуються за кордон.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар