Закарпаття вдев’ятнадцяте приймає Міжнародний фестиваль театрів ляльок «Інтерлялька – 2024»

жовтня 02 / 2024


📍Закарпаття вдев’ятнадцяте приймає Міжнародний фестиваль театрів ляльок «Інтерлялька – 2024». Цьогоріч малим і дорослим глядачам свої найкращі вистави в Ужгороді покаже 21 професійний колектив.

✅ Один із найстарших театральних фестивалів України відкрив заступник голови Закарпатської обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.

💬 «Дуже важливо попри всі труднощі, з якими ми зараз стикаємося, проводити такі фестивалі, як «Інтерлялька». Приємно відзначити, що цей захід нині обʼєднав наших талановитих друзів. Творчі колективи покажуть свій талант і майстерність, а діти й дорослі зможуть відволіктися від війни, насолодитися прекрасним», – відзначив Олександр Пацкан.

☝️Він привітав відвідувачів заходу та його учасників – провідні творчі колективи, які прибули до Ужгорода з 10 міст України, з також з Аргентини, Литви, Молдови, Німеччини, Румунії. Словаччини та Чехії.

🔹Протягом 1–3 жовтня в змішаному форматі мешканцям та гостям Ужгорода учасники фестивалю показуватимуть свої вистави одразу на двох локаціях – на сцені театру ляльок «Бавка» та на базі Академії культури і мистецтв.

❤️ Окрім цього, запланована низка театральних майстер-класів для всіх охочих, а найкращі вистави за підсумками показів професійне журі обере в номінаціях «Краща чоловіча роль», «Краща жіноча роль», «Краще режисерське втілення» і «Краще художнє оформлення».


Програма «Інтерляльки – 2024» доступна за посиланням 👉 https://tinyurl.com/5n8edvc4.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар