Закарпатські поліцейські в День народження влаштували сюрприз для 14-річної Ангеліни, яка мріє стати поліцейською

вересня 23 / 2024

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Ужгородського районного управління поліції зробили маленький внесок у втілення мрії 14-річної дівчинки Ангеліни, яка прагне стати поліцейською. З нагоди іменин їй подарували символічні подарунки та познайомили з роботою правоохоронців.

Сьогодні в 14-річної Ангеліни День Народження і відзначити це свято вона змогла у колі майбутніх колег. Ангеліна вже давно знайома з поліцейськими і під час однієї із зустрічей вона поділилась з правоохоронцями своєю мрією — стати поліцейською.

За ініціативи представниці Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини та за підтримки керівництва Головного управління Нацполіції в Закарпатській області вдалося влаштувати сюрприз у день 14-річчя Ангеліни. До організації із задоволенням долучилися і співробітники Ужгородського районного управління поліції та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області.

З нагоди Дня Народження дівчинку запросили до районного управління поліції, де на неї вже чекала справжня поліцейська форма, солодкий подарунок та екскурсія підрозділом.

Кожен з поліцейських розповів Ангеліні про особливості своєї роботи та поділився цікавими історіями зі служби. Цей день проведений разом з правоохоронцями залишив дівчинці багато позитивних емоцій та лише зміцнив її бажання долучитися до лав поліцейських.

«Це мій найкращий День Народження за все життя!» — на прощання сказала Ангеліна.

Ми чекаємо на тебе в нашій команді!

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар