В КНП "Виноградівська районна лікарня" розпочало діяти реабілітаційне відділення для проходження реабілітації військовослужбовців

вересня 18 / 2024


На початку серпня в КНП "Виноградівська районна лікарня" розпочало діяти реабілітаційне відділення для проходження реабілітації військовослужбовців та цивільних громадян. З метою адаптації до цивільного життя та повернення на ринок праці 17 вересня 2024 року проведено інформаційний захід для учасників бойових дій, які проходять реабілітацію.

Під час заходу присутні були ознайомлені з правами та гарантіями щодо зайнятості, можливістю отримання ваучера для підтримки конкурентоспроможності на ринку праці. Наголошено про можливість отримання безповоротної державної допомоги на створення або розвиток власного бізнесу, адже відповідно до умов програми учасники бойових дій та їх подружжя мають змогу отримати грант від 250 тисяч до 1 мільйону гривень на придбання обладнання, закупівлю матеріалів, надання послуг, оренди та інше.

У формі діалогу обговорили кроки за програмою «Грант для ветеранів», який розмір гранту?, що таке співфінансування і коли воно виникає?, які напрями цільового використання грантових коштів?

Захід пройшов у доброзичливій формі і з побажаннями швидкого одужання наших захисників!

Наш сайт: https://dcz.gov.ua/
Єдиний портал вакансій: https://jobportal.dcz.gov.ua/
Online-підтримка в Telegram: https://t.me/DSZonline
Державна служба у Instagram: https://www.instagram.com/derzhavna_sluzhba_zainiatosti/
Подати заяву на грант https://is.gd/Zezi5a
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар