В Ужгороді привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області

вересня 18 / 2024


В Ужгороді вчора, в День рятувальника, який відзначаємо день 17 вересня, привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області.

У заході взяли участь начальник Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, т.в.о голови Закарпатської обласної військової адміністрації Мирослав Білецький, перший заступник голови облради Андрій Шекета, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв , начальник Закарпатського обласного центру.комплектування та соціальної підтримки Андрій Савчук, представники поліції.

Посадівці піддякували рятувальникам за роботу, а також вручили грамоти й відзнаки фахівцям ДСНС за сумісне виконання обов’язків і високий професіоналізм. Окремо відзначили представників благодійних та громадських організацій, які регулярно співпрацюють і підтримують рятувальників Закарпаття, та вогнеборців місцевої пожежної охорони, які допомагають надзвичайникам під час ліквідації наслідків пожеж по всьому краю.

Почесні гості дякували надзвичайникам за героїзм і відзначали, що важливою для держави є їхня щоденна праця. Наголосили й на тому, як бійці ДСНС поспішають до руйнувань місць, при загрозах та ризиках. І, звісно ж, присутні вшанували хвилиною мовчання всіх рятувальників, які загинули під час виконання завдання – а їх із початку війни вже 97.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар