В Ужгороді відзначили День Служби судової охорони

квітня 03 / 2020
В Ужгороді відзначили День Служби судової охорони
Урочисті збори з нагоди відзначення першої річниці Служби судової охорони провели в Ужгороді. Найкращим своїм співробітникам вручили відзнаки.

Сьогодні, 3 квітня, напередодні першої річниці відбулися урочистості з нагоди створеня Служби судової охорони. В територіальному управлінні Служби судової охорони у Закарпатській області через ситуацію в Україні відмовилися від масових святкувань, проте відзначили найкращих своїх співробітників на подвір’ї управління. З нагоди свята погода Закарпаття вперше за довгий час подарувала справді теплу весну. Першим привітав підлеглих начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області, полковник Служби Роман Мушак та подякував колегам за гарну службу. Керівник вручив по три подяки та грамоти Голови Служби судової охорони. Крім цього, одному з співробітників присвоєно достроково, в порядку заохочення спеціальне звання “капітан служби”.

“Це наш перший офіційний підсумок, проте попереду ще чимало звершень та перемог. Усіх вітаю з першим Днем Служби судової охорони”, – відзначив Роман Мушак.

Почесною грамотою Голови Служби судової охорони відзначено співробітника за зайняте перше місце у змаганнях Служби з рукопашного бою. Подяками голови Закарпатської обласної державної адміністрації заохочені троє співробітників. Ще двом вручили Грамоту та Подяку голови Закарпатської обласної ради.

Голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош побажала присутнім на зібранні мати на наступний рік служби ще більше здобутків та досягнень. Відзначила, що закарпатська Служба рухається в правильному напрямку, та вручила відзнаки апеляційного суду чотирьом найкращим співробітникам.

Заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації в Закарпатській області Наталія Цап побажала присутнім міцного здоров’я та наснаги виконувати покладені на них обов’язки і також відзначила чотирьох найкращих співробітників від імені установи, яку представляє.

В урочистостях участь взяли і заступники начальника територіального управління Василь Лешко, Віталій Шимоняк та Дмитро Безкровний, а також співробітники, яких відзначили за сумлінну службу.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар