Міжнародна конференція «Методологія та реабілітаційні науки у роботі з військовими та людьми з інвалідністю» триває цими днями в Ужгороді

вересня 14 / 2024


До роботи заходу, яка проходить у спортивно-реабілітаційному центрі для осіб з інвалідністю та ветеранів війни ім. Олега Кравця, долучилися напередодні і міський голова Богдан Андріїв, заступник голови обласної ради Василь Демʼянчук, керуючий справами обласної ради Мирослава Ливч.
Спортивно-реабілітаційний центр, який розпочав роботу угрудні минулого року, надає послуги з реабілітації військових, які повернулися з фронту і потребують відновлення. Словами директора Центру Сергія Гецка, медична частина повністю укомплектована, працюють 11 спеціалістів, які надають послуги з реабілітації, включаючи фізіотерапію та ерготерапію. Центр також отримав ліцензію та підписав договір із НСЗУ, що забезпечує реабілітацію за державні кошти.
Серед найближчих планів закладу — створення спортивно-реабілітаційного клубу та ветеранського простору, де військові служби допомагають та інтегруються в суспільство. Також є ідея провести змагання на зразок «Ігор нескорених». Одним із викликів, що стоїть перед Центром, є брак обладнання для реабілітації, яке планують закупити в українського виробника.
Опрацьовуються також нові проєкти, зокрема з відновлення психічного здоровʼя.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар