Фени від Philips – дбайливий інструмент для будь-якого волосся

вересня 12 / 2024

Кожна жінка мріє користуватися якісним феном, за допомогою якого волосся могло б отримати шовковистість і блиск. Таким феном є варіант від бренду Philips. Модельний ряд пристроїв доповниться ергономічною ручкою, гарною потужністю та великим набором функцій. Фени виконані як у стриманих, так і оригінальних відтінках.

Асортимент наповнений різноманітністю моделей, тому можна знайти оптимальне рішення під свої цілі та завдання. З пропозиціями найзручніше ознайомитись на сайті https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/feny_philips.html, де передбачені характеристики, параметри та є фотографії для візуальної оцінки техніки. На всі фени надається гарантія від виробника.

Різновиди фенів
Традиційні моделі випускаються для використання у салонах краси чи вдома, тобто бувають професійні варіанти та побутові. Потужність від 1200 до 2500 Вт. Є можливість вказати обороти та діапазон температури. Є велика кількість додаткових режимів та насадок для створення різних образів.
Компактні моделі використовуються в основному під час подорожей, вони доповнюються складною ручкою часто і мають малу вагу. Потужність до 1200 Вт, є 1-2 режими, а іноді відсутні насадки в комплекті.

Функціональні можливості
Функціонал визначається безпосередньо моделлю фена, тому, що дорожчий варіант, то більше в техніки можливостей. Серед основних функцій не зайвим буде виділити особливі інновації та технологічні рішення від виробника Philips:
• іонізація (виключає появу електризації, волосся не буде пересихати або плутатися, відповідно можна без проблем зробити укладання через те, що волосся слухняне);
• DryCare (режим, у якому витрата електроенергії знижується на 20%, у своїй забезпечується висока швидкість);
• Termoshield (прискорений режим сушіння волосся, при цьому вони не пересушуватимуться, тому що перегрів виключений);
• SenseIQ (режим адаптації під відповідний тип волосся, у локонах зберігатиметься до 95% вологи, забезпечуючи волосся додатковим блиском і шармом).
Додатково фени оснащуються насадками дифузор та концентратор.

Як купити фен Philips?
Техніка має гарантію 2 роки, що говорить про високу якість та надійність складання. Але при цьому необхідно враховувати рекомендації виробника та пам'ятати про правила експлуатації. Доступність різних моделей передбачена у магазині «Фокстрот», де можна замовити будь-яку модель на вибір. Детальний опис та технічні характеристики допоможуть оцінити доступні варіанти, а за необхідності скористатися консультаціями.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар