Мирослав Білецький провів сьогодні зустріч із нашими міжнародними партнерами із гуманітарної організації ООН - Всесвітньої продовольчої програми

вересня 10 / 2024
🇺🇦🤝Провів сьогодні зустріч із нашими міжнародними партнерами із гуманітарної організації ООН - Всесвітньої продовольчої програми.

👌Обговорили із головою Львівського офісу ВПП ООН Еллен Крамер результати співпраці, подякував за постійну підтримку та турботу про дітей, що проживають на Закарпатті, а також за участь в евакуації українців із прифронтових територій.

☝️Як і на кожній зустрічі із міжнародними організаціями, наголосив на тому, що у нашому регіоні дуже важлива і потрібна підтримка донорів. Кількість внутрішньо переміщених осіб постійно зростає, область щотижня приймає евакуаційні потяги із кількома десятками евакуйованих осіб.

📍Зосередили також свою увагу на питаннях дитячого харчування. У межах програми, ініційованої першою леді Оленою Зеленською, для закладів освіти нам потрібно закупити нове обладнання, щоб забезпечити якісне харчування школярів. Закликав партнерів із ВПП долучитися до цього проєкту.

🤝Вдячний партнерам за готовність допомагати Закарпаттю та його жителям.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар