У місті Чоп військовий капелан Сергій Ємець освятив пам’ятник прикордоннику Олегу Бердянському

вересня 04 / 2024
🖤НА ВІЧНУ ПАМ’ЯТЬ ПРО ГЕРОЯ🇺🇦

Сьогодні у місті Чоп військовий капелан Сергій Ємець освятив пам’ятник прикордоннику Олегу Бердянському, який загинув у бою за Україну 4 квітня 2023 року. Разом з рідними полеглого воїна за його душу молилися прикордонники Чопського загону.

Олег Ігорович Бердянський народився у місті Чоп 21 вересня 2000 року. Хлопець, за прикладом батька, мріяв стати прикордонником. По закінченні Ужгородського національного університету розпочав військову службу за контрактом в Чопському прикордонному загоні. У червні 2022 року його призначили на посаду у бойовий підрозділ, у складі якого він вибув для виконання бойових завдань на Донеччину.

У грудні 2022 року юнак повернувся додому на ротацію, а вже наприкінці березня 2023 року знову вибув в зону бойових дій до Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса. Під час ворожого штурму та обстрілу позицій підрозділів Сил Оборони України в районі Бахмута прикордонник Олег Бердянський отримав поранення, не сумісні з життям.

Після освячення пам’ятника отець Сергій Ємець оголосив проповідь для присутніх. Він зазначив: “Найбільше, що ми можемо зробити для нашого Героя, це молитися за упокій його душі та берегти пам’ять про нього, щоденними справами невтомно наближаючи Перемогу.”

💔Вічна слава полеглому Героєві Олегу Бердянському! Слава Україні!🇺🇦
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар