Роман Сарай: «Отримані знання обов’язково знадобляться для післявоєнної відбудови нашої держави…»

вересня 02 / 2024
Роман Сарай: «Отримані знання обов’язково знадобляться для післявоєнної відбудови нашої держави…»


👌 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай сьогодні вітав із Днем знань та початком нового навчального року школярів Чертезької гімназії, Худлівської ЗОШ та студентів Ужгородського національного університету.
☝️ «Для багатьох дітей сьогодні відкривається цікавий, незвіданий та нелегкий шлях для нових знань, самостійного життя, - відзначив Роман Сарай. - Навчання – це можливість набути певного досвіду спілкування, познайомитися з навколишнім світом, пізнати себе та дійсність, визначити своє місце у суспільстві.
👉 Третій навчальний рік відбувається в умовах війни з російським агресором. Завдячуючи нашим військовим, школярі та студенти мають можливість здобувати знання, концентруючись винятково на освітньому процесі. Наші військові боронять не лише територіальну цілісність України. Насамперед, вони захищають наш цивілізаційний вибір – право жити у вільній, незалежній, демократичній державі. І нині перед молоддю відкриваються величезні можливості. Різноманітні програми дають можливість здобувати якісну освіту в багатьох країнах світу - бути конкурентним та успішним. Україна переможе ворога, бо з нами весь цивілізований світ. І отримані знання обов’язково знадобляться для післявоєнної відбудови нашої держави».
🤝 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай побажав усім мирного неба, терпіння, наснаги, натхненної праці та творчих успіхів: «Нехай новий навчальний рік буде наповнений дивовижними відкриттями та професійними звершеннями!»
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар