У Ясінянській громаді провели забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

вересня 01 / 2024
У Ясінянській громаді провели забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

У суботу, 31 серпня у Ясінянській територіальній громаді вперше провели патріотичний всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», що має на меті вшанувати памʼять загиблих захисників громади та приурочений до Дня памʼяті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Даний забіг є щорічною традицією українців по всьому світу, яка об’єднала собою масштабний масовий фізкультурно-оздоровчий захід та віддання належної шани нашим полеглим Героям.

У патріотичній акції взяли участь небайдужі жителі населених пунктів Ясінянської громади, які подолали дистанцію 2 кілометри від Ясінянського ЗЗСО №2 до адміністративної будівлі Ясінянської селищної ради, щоб вшанувати пам'ять рідних, друзів, побратимів та інших людей, хто віддав своє життя в ім’я свободи та незалежності нашої держави. Кожен із учасників забігу на футболці мав прикріплене ім’я та фото Захисника, в памʼять за якого він біжить.

Участь у забігу - це чудова нагода подякувати та підтримати рідних та близьких наших Героїв, об’єднати мешканців, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності і територіальної цілісності України.

Пам'ятаймо тих, хто віддав своє життя за нашу країну та збережімо їхню пам'ять разом, адже завдяки їм живе Україна!!!

Слава Україні! Героям Слава!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар