Представники ветеранського простору "Вдома" підняли прапори України на найвищих горах Закарпаття (ФОТО)

серпня 24 / 2024
Представники ветеранського простору "Вдома" підняли прапори України на найвищих горах Закарпаття (ФОТО)

Щороку 23 серпня вся країна обʼєднується з приводу вшанування найголовнішого символу держави - нашого блакитно-жовтого стягу!
Символ єдності, символ нашої волі, свободи та незламності, символ натхнення та жаги до перемоги. Прапор, який майорить над нашими населеними пунктами! І ще гордо замайорить над тими містами та селами, які тимчасово знаходяться у неволі.


Світле небо і славетні родючі поля. Блакитний і жовтий. І жодних інших найрідніших кольорів у нас не буде!
З Днем Державного Прапора України!
"Представники нашого простору започаткували традицію - піднятися на висоти своїх районів, аби підняти вище в небо український стяг та прапор «ВДОМА».
Представники з Рахова Микола Морочило та Тарас Крупський разом із побратимами піднялися на висоту в урочищі Драгобрат, аби прапор України замайорів на фоні гори Близниці та Говерли. Цікавий факт, що в цьому поході, за участі ветеранів, був здійснений найдовготриваліший масаж в найвисокогірнішому курортному місті Драгобрат, який увійшов до Книги рекордів Гіннеса.
Представники Міжгірʼя Анатолій Ільницький та Роман Бобер піднялися на висоту 1578 метрів, аби підняти над горою Камʼянкою наш національний стяг!🇺🇦
Представник з Воловця Михайло Гафинець спільно із ветеранами та селищним головою піднялися на оглядовий майданчик на Воловецькому перевалі, з панорамою на неймовірні Карпати.


Представники з Іршави Іван Микита та Василь Варваринець разом із побратимами піднялися на гору Кук, де розвернули 9-метровий прапор України і бойовий прапор славетної 128-ої ОГШБр!
Мукачівські представники Ігор Онац та Дмитро Балог піднялися на найвищу точку свого міста, гору Ловачку, аби на фоні рідного Мукачева підняти в небо український стяг.
Цінуймо та шануймо наш символ незламності! І гордо крокуймо під ним до нашого світлого українського майбутнього! Слава Україні!" - написав у соцмережі Фейсбук ветеранський простір "Вдома".
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар