В Ужгороді відбулася «Молитва за Україну»

серпня 24 / 2024


В Ужгороді відбулася «Молитва за Україну»


🇺🇦 Ужгород День Незалежності зустрів «Молитвою за Україну». Разом із артистами Закарпатського народного хору, духовенством, мешканцями та гостями міста молилися за мир у нашій державі голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, обласні депутати. Молитва лунала на площі Народній не лише українською, а й мовами народів світу, котрі нині підтримують Україну на шляху до перемоги.
☝️ «Молився за те, щоб наші захисники чимскоріше повернулися додому живими та неушкодженими, за перемогу над клятим ворогом, за майбутнє нашої держави – за вільну, незалежну, процвітаючу Україну, - зазначив Роман Сарай. - Приємно, що у цей святковий день з нами весь цивілізований світ. Нас підтримують, нам допомагають, за нас моляться. Вірю, що з кожним наступним роком Україна ставатиме сильнішою. Ми обов’язково здолаємо на своєму шляху усі труднощі. Українці варті жити в потужній, багатій та демократичній державі - єдиній європейській сім’ї».
👌 Цьому доброму звичаю - традиції виконання духовного гімну України під першими променями сонця – 11 років. Проте, спільна молитва вперше об’єднала українців та небайдужих людей з різних куточків світу – США, Канади, Австралії, Австрії, Польщі, Угорщини, Словаччини, Молдови, Латвії, Литви та інших.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар