Зручні наплічники отримають 100 закарпатських першокласників

серпня 23 / 2024
🎒Зручні наплічники отримають 100 закарпатських першокласників. Портфелі для майбутніх школярів Неліпинської, Худлівської, Великоберезнянської, Оноківської, Тур’є-Реметівської, Ракошинської, Баранинської, Верхньокоропецької та Пилипецької громад сьогодні передали в ОВА.

🤝 Рюкзаки від Угорського товариства ім. Ракоці начальникам управлінь освіти цих ТГ вручили директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної військової адміністрації Мар’яна Марусинець та провідний консул Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород д-р Чех Арон.

💬 «Така підтримка зараз дуже важлива для наших дітей. Особливо для тих, хто втратив батьків або чиї родини опинилися в складних життєвих обставинах. Від імені керівництва області та директорів закладів загальної середньої освіти дякуємо нашим партнерам за постійну співпрацю та систематичну допомогу. Таку акцію разом проводимо вже третій рік поспіль», – наголосила Мар’яна Марусинець.

✔️ Також вона подякувала угорським партнерам за сприяння в організації відпочинку для українських дітей. Зокрема, минулого року в сусідній країні оздоровилися близько 2 000 школярів, серед них і ВПО, а також діти наших захисників.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар