Такі різні, але єдині у прагненні до розвитку! Дві громади — налагоджують співпрацю

серпня 20 / 2024
Такі різні, але єдині у прагненні до розвитку! Дві громади — Мурованська ТГ Львівської області та Великобичківська ТГ Закарпатської області — налагоджують співпрацю.


Нещодавно Великобичківську громаду з офіційним візитом відвідали представники ОМС Мурованської громади. Вони на власні очі побачили, як у Великобичківській ТГ втілюються інноваційні проєкти, над чим працюють органи влади для покращення життя мешканців, познайомилися зі стратегією розвитку громади та з проєктним підходом як ефективним способом залучення додаткових ресурсів для вирішення освітніх та екологічних проблем на прикладі реалізованих проєктів у Великобичківській громаді.

Візит передбачав відвідування місцевих підприємств та комунальних закладів, що дало змогу не лише обмінятися досвідом, а й знайти нові можливості для спільних ініціатив та обговорити перспективи майбутньої співпраці.

Голови громад Олег Бурса та Bogdan Svystun мають намір підписати меморандум про співпрацю, який стане фундаментом для подальшого розвитку та реалізації спільних проєктів, що сприятимуть покращенню якості життя обох громад.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар