Родини прикордонників продовжують брати участь у проєкті "Відпочинок родин героїв

серпня 20 / 2024
Родини прикордонників продовжують брати участь у проєкті "Відпочинок родин героїв"

Нагадаємо, проєкт "Відпочинок родин героїв" ініційований командою Time ForRest спільно з 7 прикордонний Карпатський загін за підтримки Міжнародного штабу допомоги українцям і Львівської ОВА. Проєкт спрямований на рекреацію родин військовослужбовців і підтримку.

Проєкт направлений на роботу з сім'ями військовослужбовців, чиї близькі загинули, зникли безвісти, перебувають у полоні чи повернулися з полону.

Прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону постійно здійснюють протекцію зазначених категорій сімей, допомагають в супроводі, а також працюють над пошуком донорів для розширення спектра надання послуг у відновленні та підтримці. Держприкордонслужба цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

Як зазначив начальник 7 прикордонного Карпатського загону полковник Олег #Трофіменко під час старту проєкту 12 червня: "Важливо, щоб сімʼї наших захисників завжди отримували комплексну довгострокову допомогу не лише від держави. Вони повинні відчувати захист і підтримку. Над цим ми будемо працювати й надалі, і лише нарощувати свої можливості у цьому напрямку. Наші бійці свого часу пожертвували найдорожчим – своїм життям, своїм здоров’ям. Наш обовʼязок опікуватися їхніми сімʼями постійно".

Програма проєкту "Відпочинок родин героїв" передбачає екскурсії, прогулянки лісовою місцевістю та організацію інших видів відпочинку, які спрямовані на корекцію та відновлення емоційного та фізичного здоров'я.

Комплекс має кілька шале, яке поміщає до шести осіб, сауну, холодну купіль, чан-джакузі на терасі, BBQ-зону.

"Відпочинок родин героїв" є довгостроковим проєктом, в рамках якого до кінця року планують дати можливість відновлення максимальній кількості родин прикордонників 7 прикордонного загону.

Дізнатись більше про ініціативу та заповнити анкету для відпочинку можна за посиланням👇: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGf83oeuEwaJdYGVhAKgHg35Y2aNb0N3aou2hnb-uGhEMN_A/viewform
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар