Центр надання адміністративних послуг відсьогодні запрацював у Синевирській громаді

липня 30 / 2024
Центр надання адміністративних послуг відсьогодні запрацював у Синевирській громаді
📌 Відтепер майже 6800 місцевим мешканцям не доведеться їхати до районного центру, щоб отримати довідку чи замовити будь-яку іншу з наявних адмінпослуг. Усе відбуватиметься тут, на місці – у світлому, просторому та затишному приміщенні, оснащеному сучасною технікою та в супроводі привітного та добре навченого персоналу.
📌 Виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета привітав громаду із цією подією. «Відкриття ЦНАПу – величезна подія для села та місцевих мешканців, - заявив Андрій Шекета. – Це – підтвердження, що Синевирська громада є спроможна у своєї діяльності, у своїй роботі, у своєму розвитку. Вдячний кожному, хто долучився до створення цього ЦНАПу й особливо голові Синевирської громади, як успішному менеджеру. Він зумів у воєнний час з доволі обмеженим фінансовими можливостями створити для своєї громади такий вкрай необхідний Центр. І тепер людям не потрібно їхати кудись, щоб оформити собі, наприклад, довідку з місця проживання, оновити військово-облікові дані чи отримати якусь іншу з 185 адмінпослуг. Відкриття такого центру – це, в першу чергу, зручність для людей».
📌 Реконструкція приміщення ЦНАПу тривала 2 місяці. На будівельні роботи сільська рада витратила майже 1,5 мільйони гривень. З них 1,2 мільйони гривень – субвенція з обласного бюджету. Решта коштів – власні. У планах – збільшення кількості нових адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг та створення віддалених робочих місць.
📌 У відкритті ЦНАПу також узяли участь заступник голови Закарпатської обласної військової адміністрації Олександр Пацкан, очільник Синевирської громади Іван Чуп, регіональна координаторка Програми розвитку ООН Есма Умерова та інші.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар