Дільничні офіцери поліції Закарпаття прозвітували перед громадами про результати своєї роботи за перше півріччя

липня 27 / 2024


У територіальних громадах Закарпаття відбулись звітні зустрічі, де дільничні офіцери розповіли про здобутки своєї діяльності за перші шість місяців 2024 року

Дільничні офіцери поліції Закарпатської області підбили підсумки своєї роботи та прозвітували перед мешканцями ввірених громад. Так, з початку року поліцейські встановили 716 осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень та розшукали 17 зловмисників, що переховувались від правоохоронних органів.

Працівники превентивного блоку розповіли, що упродовж перших шести місяців 2024 року зафіксували 13 випадків незаконного обігу зброї та 21 факт розповсюдження наркотичних речовин на території області.


З початку року дільничні офіцери на ввірених їм територіях задокументували майже 6 тисяч адміністративних правопорушень та склали відносно громадян адміністративні протоколи, 316 з яких — стосовно домашнього насильства. Також поліцейські взяли на превентивний облік 50 осіб звільнених з місць позбавлення волі.

Такі показники позитивно оцінили представники місцевої влади, а також жителі населених пунктів, які обслуговують правоохоронці.


Окрім статистичних даних, громадяни мали можливість отримати кваліфіковану правову консультацію та подякувати за службу зональних поліцейських.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар