Важливі рішення виконавчого комітету Берегова: компенсація кредитів, нові автобусні маршрути та паркування

липня 18 / 2024

Берегово, 17 липня 2024 року: На засіданні виконавчого комітету Берегівської міської ради було прийнято ряд важливих рішень, які стосуються підтримки місцевого бізнесу, покращення транспортного обслуговування та впорядкування системи паркування.



Компенсація відсоткових ставок за кредитами:

Учасникам державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" з переробної галузі промисловості, які виробляють кінцеву продукцію для споживача, та/або сільськогосподарським товаровиробникам буде частково компенсовано відсоткові ставки за користування кредитами протягом 2024 року.
Конкурс на автобусні маршрути:
Оголошено конкурс з визначення перевізника на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі територіальної громади Берегова.
До цих маршрутів належать:
"вул. Мужайська – Чопівка, через Затишне, вул. Лева. ЗОШ №10 (кільцевий)"
"Берегове- Бадалово (через Велику Бакту)"
"Берегово- Оросієво"
Конкурс на паркування:
Буде проведено конкурс на право організовувати та проводити діяльність з забезпечення засобів на майданчиках для платного паркування на території міста.
Детальну інформацію про умови програм та конкурсів можна отримати в управлінні економічного розвитку та комунального майна виконавчого комітету Берегівської міської ради.

Контактні дані управління можна знайти на офіційному сайті Берегівської міської ради.

Про це повідомив міський голова Берегова Золтан Бабяк.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар