Літні канікули у розпалі: Школярі перед початком нового навчального року відпочивають

липня 12 / 2024
Оздоровлення дітей - шлях до здоров’я нації

🏄🏊‍♀️🚣 Літні канікули у розпалі. Школярі перед початком нового навчального року відпочивають, набираються позитивних емоцій, оздоровлюються. Про драйвовий відпочинок для діток із числа пільгових категорій на базі аквапарку «Косино» подбали Закарпатська обласна рада, ОВА, за сприяння голови Асоціації «Термальні води України» Олексія Іванчо. Щорічна благодійна акція організована у рамках Меморандуму про співпрацю між обласною радою, ОВА, Асоціацією задля реалізації прав і соціальних гарантій з оздоровлення і відпочинку дітей.
🏖️⛲🎢 Діти мають можливість відвідати водні локації: релаксації, гірки, басейни, атракціони, погратися на гарно облаштованій території. Тут відпочивальники знаходять розваги до своїх уподобань та набираються позитивних вражень. Територіальні громади активно організовують логістику учасників відпочинку та супроводжуючих для них.
У благодійному проєкті задіяно усі громади області. Дітки, їх батьки, вихователі, які вже встигли скористатися можливістю побувати у сучасному водному комплексі на Берегівщині, висловлюють щиру вдячність ініціаторам акції та усім причетним посадовцям за чудово організований відпочинок у мальовничому куточку нашого краю.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар