Масштабний молодіжний освітній форум «База: Гуртуйсь! Гартуйся! Готуйся!» від Української академії лідерства стартував сьогодні в Ужгороді

липня 05 / 2024


Понад 300 молодих людей з усієї України віком від 16 до 19 років протягом трьох днів, 4-6 липня, на стадіоні «Авангард» навчаються працювати в команді, досягати цілей, створювати проекти, брати відповідальність за своє життя та свідоміше обирати професію. Про це інформує управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородськоїміської ради.

На відкритті форуму учасників привітали й перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, директор стадіону «Авангард» Віктор Качур, керівниця програмного департаменту УАЛ Оксана Лашенкова.
Як інформують організатори, учасники поділені на групи та у форматі гри змагаються під час у всій програмі. Молодіжний освітній форум охопити тематичні блоки та воркшопи, які перевірять молодь, знайти однодумців та обговорити з ними різні приклади боротьби, дізнатися інформацію про варіанти психологічної підтримки та розвитку особистої стійкості, дізнатися більше про можливості в країні, розвинути свої навички гуртування, гартування та підготовки.

Традиційно в програмі форуму на молодь чекає наметове містечко; лекції про психологічну підтримку, стійкість та ненасильницьке спілкування, фінансову грамотність; командні активності просто неба; активності від партнерів; затишні вечори з творчими перформансами; фізичні, емоційні та інтелектуальні змагання між учасниками заходу.
На головній сцені форуму: відомі спікери і діячі України, дискусії та сюрпризи.
Участь у форумі — можливість стати студентом Української академії лідерства.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар