В Ужгороді офіційно відкрився осередок Українська академія лідерства: презентація відбулася в галереї «Ілько»

жовтня 14 / 2023


🤝14 жовтня в Ужгороді офіційно відкрився осередок Українська академія лідерства: презентація відбулася в галереї «Ілько»

Так, студенти та команда продемонстрували осередок, поспілкувались із партнерами, батьками, випускниками Академії. На відкриття, де показали і суспільний вплив УАЛу на регіон, завітали міський голова Богдан Андріїв, народна депутатка України Іванна Климпуш-Цинцадзе, в.о. керівника Української академії лідерства Євгенія Матейчук, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, начальниця управління культури, молоді та спорту Алла Чернобук, які привітали Українську академію лідерства в Ужгороді, а також проректорка з науково-педагогічної роботи УжНУ, професорка Мирослава Лендьел, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій міськради Вікторія Тарахонич, депутат Ужгородської міської ради, професор, викладач юридичного факультету УжНУ Василь Гомонай, інші поважні гості.

➡️За програмою студенти працюватимуть у шести напрямах: освіта та виховання, здоровий спосіб життя та охорона здоровʼя, національна безпека і оборона, підприємництво, національна ідентичність та державотворення. У місті УАЛ Ужгород організовуватиме відкриті лекції від топ-лекторів, фестивалі, молодіжні форуми, забіги, благодійні акції, експедиції, вертеп. Окрема увага приділяється волонтерству.

🙌🏻До речі, тільки за 3 тижні перебування Академії в Ужгороді організували волонтерство на 5-ти локаціях.

Довідково☝️УАЛ – це формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. Академія поєднує річну програму між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства.

🔹Формаційна програма включає: фізичний розвиток, емоційний розвиток, інтелектуальний розвиток та виховний блок і триває 10 місяців. В Ужгородському осередку навчаються 52 студенти із 16 областей України. 7 студентів повернулись із-за кордону, щоб пройти формаційну програму в Українській академії лідерства.

🔸Упродовж року в середньому кожен студент: читає 16 книг, пробігає 400 кілометрів, волонтерить 120 годин, проводить 4 презентації/лекції, долучається до організації 5 заходів.

🔸 Долучилися до реалізації проєкту в нашому місті Ужгородська міська рада та Закарпатська ОВА.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар