ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини

липня 01 / 2024


‼ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини

З 1 липня набули чинності зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії, згідно з якими побутовий споживач у разі використання електричної енергії на непобутові потреби зобов’язаний НЕГАЙНО припинити використання електричної енергії на непобутові потреби та звернутися до оператора системи розподілу та постачальника для врегулювання питання договірних відносин згідно з відповідним тарифом та ціною.

Постанова: https://bit.ly/3znNwN9

✍️УВАГА! Це стосується побутових споживачів, які використовують електроенергію на непобутові потреби, зокрема для підприємницької, господарської та незалежної професійної діяльності, надання платних послуг, здійснення нотаріальної діяльності, діяльності дата-центрів, центрів обробки даних, діяльності зі створення віртуальних активів (майнінгу) та надання інших платних послуг, в тому числі у сфері сільського/зеленого туризму.

Також такому побутовому споживачу, в якого будуть виявлені вищезгадані порушення, буде здійснено перерахунок вартості за фактично спожиту електричну енергію за відповідним комерційним тарифом за попередні 6 місяців.

Детально про це 👉 https://bit.ly/4coffMj

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» просить побутових споживачів, які використовують електроенергію на непобутові потреби, не зволікати з приведенням у відповідність договірних відносин!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар