Під час робочої поїздки до Словаччини в місто Міява селищний голова Денис Каганець та пріматор Любомир Галабрін урочисто підписали угоду про співпрацю двох муніципалітетів

червня 25 / 2024
📢 21-23 червня під час робочої поїздки до Словаччини в місто Міява селищний голова Денис Каганець та пріматор Любомир Галабрін урочисто підписали угоду про співпрацю двох муніципалітетів. Ця угода сприятиме зміцненню дружних стосунків та взаємному обміну досвідом між нашими громадами.

📍У рамках поїздки Денис Каганець також відвідав міжнародний фольклорний фестиваль у місті Міява — одна з найвизначніших культурних подій регіону. Фестиваль, який проходить щорічно, зберігає традиції та звичаї словацького народу. Тривав захід з 19 по 23 червня та зібрав 20 000 відвідувачів.

📍Під час фестивалю в Міяві відбулася ще одна важлива ділова зустріч - з президентом Словаччини Петером Пеллегріні та з Симоною Захаровою, представницею Уряду Словацької Республіки, Міністерство внутрішніх справ.
Обговорено можливість налагодження співпраці, спрямовану на зміцнення ділових та культурних зв’язків між нашими країнами.

Щиро дякуємо пріматору Міява Любомиру Галабріну та голові Тренчинського краю Жупану Ярославу Башці за теплий прийом та гостинність. Ваше місто зачарувало нас своєю культурою та традиціями, а фестиваль залишив незабутні враження. Ми вдячні за можливість взяти участь у цьому святі і з нетерпінням чекаємо на подальшу співпрацю 🇺🇦🇸🇰.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар