Орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили сьогодні в управлінні Чопського прикордонного загону дружині загиблого на Донеччині прикордонника

червня 15 / 2024
НА ЗАКАРПАТТІ ДРУЖИНІ ЗАГИБЛОГО ПРИКОРДОННИКА ВРУЧИЛИ ДЕРЖАВНУ НАГОРОДУ

Орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили сьогодні в управлінні Чопського прикордонного загону дружині загиблого на Донеччині прикордонника Максима Науменка.

Максим Олегович Науменко народився 24 грудня 1978 року у Донецьку. У 2014 році, з початком бойових дій росії проти України, військовослужбовець переїхав жити на Закарпаття. У квітні 2022 року Максим Науменко був призваний на військову службу по мобілізації. Його призначили на посаду у прикордонну комендатуру швидкого реагування Чернігівського загону.
У складі бойового підрозділу солдат Науменко вирушив на Донеччину, де виконував обов’язки оператора безпілотних авіаційних комплексів.
10 жовтня минулого року Максим Науменко загинув від ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.

Указом Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій Присязі, прикордонника Максима Науменка нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
Державну відзнаку дружині Героя вручив начальник Чопського прикордонного загону Василь Вітровчак.

Щирі співчуття рідним полеглого захисника. Вічна пам`ять і Слава Герою!!!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар