Президент Володимир Зеленський разом із командою продовжують роботу у межах першого Саміту миру, який триває у Швейцарії

червня 15 / 2024
Президент Володимир Зеленський разом із командою продовжують роботу у межах першого Саміту миру, який триває у Швейцарії.

❗️У Саміті миру зареєструвались сто одна держава та міжнародна організація і в цьому числі також релігійні лідери – представник Ватикану та вселенський патріарх Варфоломій.

На Саміті є представництво всіх частин світу, всіх континентів – Латинська Америка, Північна Америка, Африка, Близький Схід та Азія, Тихоокеанський регіон, Австралія, Європа.

Всі учасники Саміту однаково важливі для нас і для справи миру – кожен лідер, кожна держава, кожна міжнародна організація здатні проявити себе для наближення справедливого миру, і отримають таку можливість на Саміті.

❗️На першому Саміті миру Росії немає. Коли світ погодить спільне бачення того, як досягти справедливого миру на основі Статуту ООН та справедливих прав Українського народу, це бачення та план дій будуть прокомуніковані з представниками Росії – щоб на другому Саміті миру можна було зафіксувати справедливе для України закінчення війни.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар