Очільники області із робочим візитом відвідали комунальну установу «Мукачівський дитячий будинок-інтернат»

червня 07 / 2024


Заступник голови Закарпатьскої обласної ради Василь Дем’янчук та керуюча справами обласної ради Мирослава Ливч із робочим візитом відвідали комунальну установу «Мукачівський дитячий будинок-інтернат» Закарпатської обласної ради.

🏠Після проведених ремонтних робіт, утеплення фасаду та заміни даху, тут урочисто відкрили будівлю для комфортного проживання підопічних. Тут встановлено пожежну сигналізацію, опалення, вентиляцію тощо.

☝️Оновлені приміщення слугуватимуть для проживання та навчання окремої групи підопічних. Роботи велися за кошти благодійної організації "Елеос-Україна". Посадовці обласної ради принагідно вручили відзнаку координаторці проєктів ГО, менеджеру проєкту "Міжрегіональна підтримка ВПО в Україні" Марині Новак. Окремо подякували меценатам, керівникам громадської організації за різнобічну підтримку соціального закладу та його вихованців. Василь Дем’янчук висловив подяку усьому колективу інтернату, які піклуються про вихованців, дарують тело своїх сердець та турботу.

☝️ Допомагали організувати поміч священнослужителі, які нині прийшли привітати керівників закладу та його вихованців.

🌲🌳За кошти обласного бюджету проведено благоустрій території закладу, облаштовано приміщення бомбосховища та підготовлено заходи безпеки й комфорту для вихованців у разі надзвичайних ситуацій. У закладі обладнано зручності для прання та прасування речей завдяки встановленій сучасній техніці за кошти благодійників.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар