На Закарпатті жінкам та родинам поліцейських які загинули, вручили державні нагороди

червня 06 / 2024
Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського разом із начальником ГУНП в Закарпатській області Ярославом Колесником вручив державні нагороди родинам поліцейських, котрі загинули, виконуючи службовий обов’язок у боротьбі з окупантом.

🎖️Відзнаку Глави держави «За оборону України» передав дружині полеглого героя старшого лейтенанта Василя Дрогомирецького.

🎖️Медалі «Захисник Вітчизни» та нагороди «За оборону України» вручив родинам полеглих героїв лейтенанта поліції Андрія Потічного та рядового поліції Івана Старости.

🎖️Орден «За мужність» ІІІ ступеня, медаль «Захисник Вітчизни» та відзнаку Президента «За оборону України» вручив брату полеглого рядового поліції Миколи Філіппова.

Завдяки подвигам наших захисників Закарпаття назавжди закарбовано в історії незалежної України як край найкращих воїнів та героїв.

Для мене це – велика честь і водночас найважча місія. Немає таких слів, які б могли вгамувати біль рідних. Сотні краян загинули в бою, захищаючи нашу незалежність. Ми повинні бути гідними їхньої пам’яті та героїзму.

🇺🇦 Вічна пам’ять полеглим бійцям.
Слава Україні!
Героям слава!
Смерть ворогам!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар