Новини Закарпаття

Роман Сарай: «Ми робимо усе можливе, щоб створити для дітей найкращі умови…»


Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із депутатами Василем Дем’янчуком, Едгардом Токарем, Володимиром Паульо, Георгієм Горватом та Юрієм Гуледзею, відвідали Закарпатську обласна дитячу лікарню. З нагоди Міжнародного дня дітей керівництво комунального закладу влаштувало справжнє свято для малечі. Для них організували конкурси на кращі малюнки, інтерактивні навчання та численні подарунки.
📌 «Попри війну та спричинені нею складнощі, ми памʼятаємо, що саме діти та їх захист – наш головний пріоритет, - заявив голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай. - Це - наше майбутнє, майбутнє України та наступних поколінь. Ми робимо і будемо й надалі робити все можливе, щоб створити для дітей найкращі умови для розвитку, забезпечити їм прекрасне майбутнє – у вільній, процвітаючій, сильній державі».
📌 Користуючись нагодою, депутати ознайомилися з роботою КНП «Закарпатська обласна дитяча лікарня», поспілкувалися з працівниками медичного закладу та пацієнтами: дітьми та їхніми батьками. Лікарня намагається залучити максимальне фінансування за допомогою майже десятка різноманітних грантових проєктів. У цьому величезна заслуга керівника закладу, депутатки обласної ради Єлізавети Біров.
📌 За кошти міжнародних донорів Закарпатська обласна дитяча лікарня найближчим часом планує закупити комп’ютерний томограф, УЗД та рентген апарати, лабораторію ходи, відремонтувати приймальне відділення та приміщення для кардіохірургії та торакальної хірургії.
Перейти на сайт