Новини Закарпаття

З нагоди Дня захисту дітей поліцейські Рахова влаштували святкові заходи для дітей


Традиційно, у всьому світі відзначають День захисту дітей – це важлива дата для кожного маленького громадянина нашої країни, адже воно є нагадуванням того, що кожному з нас потрібно робити все можливе задля безпеки та захисту наших дітей.
Співробітники Рахівського районного відділу поліції спільно зі службою у справах дітей влаштували справжнє свято для діточок з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах – організували цікавий та яскравий івент у місцевому будинку культури.
Діти мали змогу не тільки поспілкуватися із своїми наставниками та уважно послухати про особливості несення їх служби, а й разом провести цікаве дозвілля: малювали на асфальті, пострибати на батуті, ознайомитися із цікавими творами в бібліотеці та послухати концерт.
Для дітлахів поліцейські також підготували подарунки й солодощі та надали можливість всім охочим побувати за кермом справжнього поліцейського авто.
Сповнені позитивних емоцій, на завершення зустрічі разом із працівниками поліції діти фотографувалися, та подякували за радісні спогади.

Перейти на сайт