В санаторії «Боржава» у Хустському районі, за програмою медичної реабілітації, відновлюються військові

червня 01 / 2024

Санаторій «Боржава» у Хустському районі, де за програмою медичної реабілітації, прийнятої на сесії Ужгородської міськради, відновлюються військові, які брали участь у бойових діях щодо забезпечення оборони України, відвідали сьогодні міський голова Богдан Андріїв, його заступники Вадим Борець та Іван Завидняк, начальник управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ярослав Глагола. Посадовці вивчали умови, у яких перебувають наші захисники, поспілкувалися із медичним персоналом, військовими, яким подякували їм за службу та захист держави, побажали якнайшвидшого одужання.

📌Нагадаємо, програму реабілітації для військовослужбовців, учасників бойових дій, які звільнились із лав ЗСУ та отримали травми, поранення, розробило управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення міськради. У «Боржаві» захисники можуть отримати всі необхідні послуги для швидкого відновлення здоров’я: діагностику, консультацію профільних лікарів, зокрема й реабілітологів, процедури водо-, теплолікування, апаратної фізіотерапії та за необхідності психологічну допомогу.

Програма розрахована на реабілітаційно-відновне лікування після отриманих поранень (травм), проведених оперативних та конструктивних методів лікування опорно-рухового апарату.

ℹ️Для того, щоб скористатися нею, мешканцям Ужгорода, які брали участь у бойових діях і потребують відновлення, треба звернутися до управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради, зробити це можна, й зателефонувавши за одним з номерів (0312) 61 38 48; (0312) 61 73 77, після чого заповнити необхідну заяву й надати документи.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар