Мукачево: Благодійний аукціон фонду Сергія Гайдая зібрав 4,4 млн грн на дрони для ЗСУ!

травня 29 / 2024

У Мукачеві відбулася знаменна подія для молодого благодійного фонду "Благодійний Фонд Сергія Гайдая / Serhiy Hayday Charity Foundation". Фонд організував благодійний аукціон, на якому, окрім інших лотів, були продані арт-об'єкти з автографами колишнього Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Завдяки спільним зусиллям команди фонду, жителів Закарпаття та гостей заходу, вдалося зібрати за вечір 4,4 млн грн! Ці кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для бійців бригад, які опікується фонд.

"Я щиро дякую всім, хто долучився до цієї благодійної справи! – говорить голова Мукачівської військової адміністрації Сергій Гайдай. – Це неймовірний результат, який свідчить про єднання та небайдужість українців. Разом ми робимо свій внесок у перемогу!"

Важливо підкреслити, що продаж арт-об'єктів з автографами Валерія Залужного став справжньою родзинкою аукціону, значно посиливши його емоційний та символічний вплив.

Ініціатива та активна діяльність "Благодійного Фонду Сергія Гайдая / Serhiy Hayday Charity Foundation" заслуговують на найвищу похвалу. Їхня робота робить неоціненний внесок у підтримку українських військових, які боронять нашу свободу та незалежність.

Бажаємо фонду подальших успіхів та нових звершень на благо України!

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар