Міський голова Берегова Золтан Бабяк - Герой, який назавжди залишиться в наших серцях

травня 23 / 2024

З глибоким сумом вся Берегівська громада попрощалася з одним із своїх найсміливіших синів – Василем Канайлом. Він віддав своє життя за те, щоб ми могли жити вільними та щасливими, захищаючи нашу Батьківщину від російського загарбника.

Василь був не просто солдатом, він був справжнім героєм, який щиро вірив у перемогу України. Він до кінця виконав свій священний обов'язок перед Батьківщиною, продемонструвавши мужність, самовіддачу та стійкість, які назавжди залишаться зразком для всіх нас.

Важка втрата Василя Канайла болем відгукнулася в серцях усіх, хто його знав. Він був чудовою людиною, щирим другом, люблячим сином та вірним побратимом. Його доброта, щирість та оптимізм завжди надихали оточуючих.

Провести Василя в останню путь прийшли рідні, друзі, побратими та небайдужі люди, щоб висловити свою шану та подяку за його подвиг. Поховання відбулося на центральному кладовищі міста з усіма належними почестями. Пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Схиляємо голову перед мужністю та героїзмом Василя Канайла. Вічна йому пам'ять!

Нехай ця трагічна втрата стане для всіх нас уроком єднання та згуртованості. Ми маємо зробити все можливе, щоб перемога, за яку боровся Василь Канайло, стала остаточною.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар