Ярмарок вакансій 2024 на Закарпатті (відео)

травня 22 / 2024



Шукаєте роботу? Тоді вам варто відвідати ярмарок вакансій. Вже цієї п’ятниці в Ужгороді свої пропозиції щодо працевлаштування презентуватимуть місцеві та релоковані підприємства різних галузей. Вакансій нині вистачає, розповідають у Центрі зайнятості Закарпаття. Під час заходу жителі регіону зможуть ознайомитися з переліком доступних вакансій.

Дізнаються про умови працевлаштування. Подати резюме чи пройти співбесіду. Також зможуть проконсультуватися з фахівцями щодо зміни фаху, проходження професійного навчання й перенавчання, або ж дізнатися про отримання ваучерів, відкриття власної справи. Чимало корисного зможуть дізнатися і роботодавці.

До заходу також долучаться і міжнародні та регіональні громадські організації, які презентують свої можливості працевлаштування та грантові програми для створення власного бізнесу. Крім презентації вакансій, на відвідувачів чекають майстер-класи від профтехів області, а також активності для дітей. Ярмарок вакансій 24 травня пройде – біля Закарпатського музично-драматичного театру (вул. Льва Толстого, 12).
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар