«Медична» комісія розглянула низку важливих питань

травня 22 / 2024

«Медична» комісія розглянула низку важливих питань

☝️ Сьогодні, 22 травня, під головуванням Ольги Олексик засідала постійна комісія Закарпатської обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення, соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей. Участь у засіданні узяв заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук.
🙏 Члени комісії погодили питання надання одноразової допомоги розмірі 100 тисяч гривень сім’ям у загиблих мешканців Закарпатської області – учасників бойових дій в період запровадження воєнного стану відповідно до Регіональної програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2023-2024 роки, затвердженої розпорядженням Закарпатської ОВА.

👉 Комісія також прийняла до відома звіти комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я, що належать до спільної комунальної власності територіальних громад Закарпатської області щодо виконання фінансових планів за І квартал 2024 року. Депутати рекомендували керівникам закладів покращити роботу із залученням додаткових коштів за рахунок надання платних послуг.

✍️ Депутати розглянули низку листів, що надійшли до постійної комісії. По кожному зі звернень комісія прийняла відповідне рішення. У роботі комісії взяли участь депутати Євген Мешко, Єлизавета Біров, та Василь Скрип
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар