Як Закарпатська митниця допомагає адаптуватися новачкам

травня 06 / 2024


Як Закарпатська митниця допомагає адаптуватися новачкам

Митний путівник під назвою «Стартбук» допомагає новопризначеним працівникам Закарпатської митниці впевненіше переймати досвід у цікавій роботі, набувати знання, реалізувати своє вміння та досягати гарних результатів.

«Довідник створений для полегшення комфортної та успішної інтеграції в митну установу, - розповідає в.о. начальника управління по роботі з персоналом Закарпатської митниці Анжеліка Бокшай. – Тут чітко розписано перші кроки на посаді, доступно зазначено пріоритети та місію Митної служби, професійне зростання та соціальне забезпечення посадових осіб митниці».

Вичерпний посібник допомагає не лише новачкам-митникам навчатись азам митної справи, а й їхнім наставникам краще знайомити з особливостями професії митника.
Також у путівнику представлено зону діяльності Закарпатської митниці, розташування митних постів та інших підрозділів з їх особливостями функціонування.
Зі свого боку, новачки з радістю вникають у державну митну політику, уважно вивчають митне законодавство з подальшим його застосуванням на практиці. Зокрема, що стосується запобігання порушень митних правил, боротьби з контрабандою; контролю за дотриманням вимог Митного кодексу під час здійснення митного контролю та оформлення товарів, вантажів та ін.

Довідково: за сприяння міжнародних партнерів (EU Public Finance Management Support Programme for Ukraine) Держмитслужба України підготувала «Стартбуки», що стали вкрай важливими путівниками для тих, хто робить перші кроки в митній справі. Посібники сприяють швидкій адаптації в митних лавах, набувають особливого значення в умовах реалізації HR-стратегії Держмитслужби з оновлення кадрового персоналу молодими спеціалістами.
EU Public Finance Management Support Programme for Ukraine
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар