Напередодні Великодня начальник Ужгородського РТЦК та СП із міським головою завітали до військових

травня 05 / 2024

Напередодні Великодня за юліанським календарем, 04 травня 2023 року, начальник Ужгородського РТЦК та СП полковник Ігор Тищук разом із ужгородським міськимголовою Богданом Андріївим завітали до військових, які проходять лікування та реабілітацію в медичних закладах міста та принесли кожному захиснику України пасхальні подарунки.

Під час візиту начальник Ужгородського РТЦК та СП також поспілкувався з лікарями та військовими, поцікавився умовами, в яких лікуються захисники.

Як зустрівся Богдан Андріїв, цей передсвятковий візит до військовослужбовців – спільна ініціатива керівництва Ужгородського РТЦК та СП й міськради.

«Нашим військовим дуже потрібно почути слова вдячності та відчути підтримку, особливо напередодні Великодня», – сказав міський голова.

«Завтра – велике священне християнське свято, і велика честь привітати захисників України, які отримали поранення, виконуючи місію оборони рідної землі від загарбника. Ми звернулися до міської влади й від сьогодні кожен військовий, який числиться або перебуває на реабілітації в Ужгороді, отримав пакет із традиційними великодніми смаколиками та, звісно, ​​паскою. І, головне, знак уваги та подяки за свою святу службу», – сказав полковник Ігор Тищук.

Служба зв'язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар