На тячівщині відбулася нарада керівництва району з головними лікарями медичних закладів

квітня 08 / 2020
На тячівщині відбулася нарада керівництва району з головними лікарями медичних закладів
Сьогодні 08.04.2020 р відбулася нарада з керівниками медичних закладів району, на базі яких створено мобільні групи лікарів.

Провів нараду в.о.голови райдержадміністрації Михайло Полажинець за участі голови райради Василя Каганця, заступника Ігоря Грабаря та інших представників оперативного штабу.

Насамперед присутні розглянули ситуацію щодо COVID - 19 в районі.
На даний час вже маємо три лабораторно підтверджені випадки захворювання. Двоє попередньо виявлених осіб з Нижньої Апші та Вільхівців перебувають на лікуванні в обласній інфекційній лікарні.

Ще одне підтвердження надійшло від ВЛДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» COVID - 19 у мешканки с.Добрянське, 1960 р.н.
Жінка знаходиться в Тячівській райлікарні і її також буде госпіталізовано для подальшого лікування в м. Ужгород.

Встановлено коло осіб, з якими контактували хворі, проводяться необхідні протиепідеміологічні заходи з метою недопущення поширення інфекції.
Для своєчасного реагування, проведення експрес-тестів особам з сиптомами підозри на COVID - 19 створено мобільні групи медичних працівників в дільничних лікарнях району - Дубівській, Нижньоапшанській, Нересницькій та Углянській.

Відтак обговорено питання щодо забезпечення всіма необхідними медичними засобами, а також засобами індивідуального захисту лікарів та алгоритм дій під час роботи в умовах небезпеки поширення COVID - 19.

Окрім того розглянуто ряд пропозицій , зокрема й щодо утворення посади координатора штабу з медперсоналом району.
На тячівщині відбулася нарада керівництва району з головними лікарями медичних закладів

Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар