Прикордонники відзначили професійне свято

квітня 30 / 2024
НА ЗАХІДНИХ РУБЕЖАХ ПРИКОРДОННИКИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО.

✅У Львові Начальник Західного регіонального управління генерал-майор Валерій Вавринюк привітав персонал зі святом, побажав успіхів у нелегкій службі та вручив нагороди. Після цього відвідав поранених бійців у Львівському військово-медичному клінічному центрі ДПСУ. Тут очільник регіонального управління поспілкувався з прикордонниками, побажав їм скорішої перемоги та ще скорішого одужання, а також привітав з професійним святом та вручив подарунки.
✅Також у Львові прикордонників привітало командування Львівського прикордонного загону. Військовослужбовці отримали заслужені нагороди, почули багато теплих побажань та слів вдячності.
✅У Великих Мостах військовослужбовці Кінологічного навчального центру ДПСУ провели урочисте шикування, на якому пролунало чимало привітань з Днем прикордонника. Після цього персонал навчального центру отримав відомчі нагороди, грамоти та подяки.
✅На Закарпатті спільні урочистості провели прикордонники Мукачівського та Чопського прикордонних загонів, а також 26 окремої авіаційної ескадрильї. В Ужгороді на площі Народній прикордонники отримали нагороди, провели спільну молитву за Україну та всіх її захисників. Крім цього «зелених беретів» привітали місцеві творчі колективи.
✅В Чернівцях святкування Дня прикордонника відбулося в Чернівецькій обласній філармонії. На свято до прикордонників завітали керівники органів місцевої влади та представники духовенства. Військовослужбовці отримали від почесних гостей нагороди та подарунки. Також начальник Чернівецького прикордонного загону вручив кільком офіцерам чергові військові звання, нагрудні знаки «За мужність в охороні державного кордону» та відзнаки Міністра Оборони України «Захиснику України».
✅В Луцьку прикордонники Волинського загону також приймали привітання на урочистому шикуванні, де отримали відомчі нагороди та відзнаки.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар