Близько 800 дитячих робіт презентували на благодійній виставці в атріумі ОВА

квітня 29 / 2024
💛 Близько 800 дитячих робіт та творчих досягнень вихованців закладів позашкільної освіти Закарпаття презентували на благодійній виставці в атріумі ОВА.

Експозицію «З вірою в перемогу» відкрило керівництво області. У своєму вітальному слові Шинкарюк Ігор - заступник голови Закарпатської ОДА відзначив:

💬 «Зараз відчутно змінюється тематика дитячих робіт. Чимало з тих, які сьогодні представлені тут, присвячені військово-патріотичному напрямку. Наші діти та молодь вже чітко розуміють, що для них є головним, що треба захищати та за що слід боротися».

За його словами, юні обдаровані закарпатці не просто вірять у перемогу України, а й разом зі своїми педагогами й наставниками наближають її власною творчістю, підтримують дух наших захисників та активно займаються благодійністю☝️

📍На експозиції представлені роботи вихованців Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДіЮН» та інших закладів позашкілля – переможців та учасників обласних етапів різних тематичних міжнародних і всеукраїнських конкурсів. Індивідуальні та колективні композиції виконані в різних техніках – деревообробці, гончарстві, кераміці, вишивці, образотворчому мистецтві, бісероплетінні, паперопластиці, оригамі тощо.

👏 Тут можна побачити нагороди й здобутки юних закарпатців у різних напрямках позашкільної освіти – туризмі, спорті, екології, образотворчому й музичному мистецтвах, а також найкращі проєкти учасників, які здобули призові місця на конкурсі-захисті науково-дослідних робіт МАН.

Благодійна виставка триватиме до 7 травня.
Усі кошти, зібрані від продажу експонатів, спрямують на придбання дронів для закарпатських бійців ✊🇺🇦


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар