Черговий практичний семінар з основ кібергігієни та медіаграмотності від CRDF Global в Україні відбувся на Ужгородщині[

квітня 25 / 2024
✔️ Черговий практичний семінар з основ кібергігієни та медіаграмотності від CRDF Global в Україні сьогодні на Ужгородщині[spoiler][/spoiler] відкрив заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.

Він привітав учасників дводенних навчань – а це близько 40 представників ОВА, Ужгородського національного університету, Закарпаттяобленерго, обласного управління Пенсійного фонду України, БУВР Тиси, обласної клінічної лікарні ім. А. Новака й інших установ та організацій.

💬 «В умовах війни вкрай важливо дбати про власну безпеку в цифровому середовищі, вміти розпізнавати дезінформацію, протистояти ворожим фейкам і шахрайським схемам. Зараз такі знання та навички особливо потрібні працівникам критичної інфраструктури», – підкреслив Олександр Пацкан.

🤝 Також заступник голови Закарпатської обласної військової адміністрації подякував команді CRDF Global в Україні та регіональній координаторці організації Оксані Мулесі за тісну співпрацю.

📍Під час семінару учасники поглиблять свої знання про ключові аспекти кібергігієни й кібербезпеки, підвищать рівень медіаграмотності, навчаться боротися з дезінформацією та фейками, попрацюють у групах тощо. Після завершення навчань вони отримають сертифікати.

🔹Захід організували Закарпатська обласна військова адміністрація спільно з CRDF Global в Україні за підтримки Ужгородського національного університету.

👉 Напередодні такий практичний семінар успішно пройшли працівники обласної прокуратури, Закарпатської митниці, Нацполіції, Держспецзвʼязку, обласного управління ДСНС, Бюро економічної безпеки, прикордонники, патрульні поліцейські та інші.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар